Stocuri disponibile
Stocuri disponibile
Discount 3% | ChristmasWorld
Plata in rate
Transport gratuit | ChristmasWorld
Transport gratuit
Retur Garantat | ChristmasWorld
Retur Garantat

Termeni si conditii

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

ARBLOOM SRL, in calitate de autor/proprietar/ administrator al site-ului www.christmasworld.ro, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunile Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ARBLOOM SRL nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. ARBLOOM SRL nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, ARBLOOM SRL nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, ARBLOOM SRL nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.christmasworld.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

ARBLOOM SRL acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie ARBLOOM SRL intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite asocierea marcii Moranduzzo cu alte marci sau nume terte si nici folosirea marcii Moranduzzo in scopuri proprii de promovare fara acordul prealabil in scris al DETINATORULUI LEGAL AL MARCII. 

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ARBLOOM SRL.
 

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre ARBLOOM SRL asa cum este si atat cat este disponibil. ARBLOOM SRL nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.christmasworld.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, ARBLOOM SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate ARBLOOM SRL nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. ARBLOOM SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.
 

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.
 

Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin inscriere ca utilizator sau client, posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice altfel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale ARBLOOM SRL sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. ARBLOOM SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati ARBLOOM SRL licenta/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul www.christmasworld.ro . Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral ARBLOOM SRL sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.
 

Drepturi de proprietate intelectuala

ARBLOOM SRL respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Detinem drepturile de autor sau de folosinta asupra continutului site-ului. 

In cazul in care considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare prin e-mail la adresa office@christmasworld.ro ,  care sa cuprinda:

  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  • adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

 

Ultima actualizare: 20:42:18 23-10-2017