Categorii

Armonii linistite

Acestă tendință, a neoficialului și simplității celebrează frumusețea minimalismului. Materiale de înaltă calitate cu suprafețe curate întâlnesc culori liniștitoare, combinații simple și modele clare pentru a impune ideea de calm, nemișcat și relaxant.
Meșteșugul fin, simplitatea esențială, imaginea liniștită sunt caracteristicile acestei ambianțe informale și primitoare. Materialele sunt naturale, modelele sunt minimaliste și combinațiile sunt simple. Culorile variază între tonuri neutre și nuanțe calde.
 

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #5
item #5
item #5

Posibilitati jucause

Înseamnă redescoperirea obiectelor familiare, a lucrurilor vechi, a imaginii retro și a produselor tradiționale combinate într-un mod jucăuș și neconvențional, cu accent pe calitatea obiectelor dragi. Este un stil tineresc, unic, neașteptat și original ce transformă normalul în special. Decorul pare rezultatul multor ani de colecționare a unor obiecte speciale. Centrale sunt aspectele neobișnuite și neconvenționale ale aranjării motivelor clasice. 

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #12
item #12
item #12
item #12
item #12

Laboratoare suprarealiste

Este o tendință ce trece de la tehnologie de ultimă oră la meșteșuguri tradiționale, dând naștere unor structuri bizare, forme suprarealiste și materiale noi în decorațiuni fascinante ce aduc lumea științifico-fantastică în universul festiv.
Este vorba despre o ambianță ultra-contemporană în care științifico-fantasticul întâlnește realitatea tehnologică. Accentul este pus pe obiecte cu structuri extraordinare ce au fost posibile datorită evoluției proceselor inovative de înaltă tehnologie. În același timp meșteșugurile tradiționale caută noi perspective și experimentează cu forme bizare, secvențe de culoare și finisaje. Scenografia futuristă este acompaniată de culori artificiale, aproape toxice ce accentuează atmosfera avangardistă.

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #7
item #7
item #7
item #7

Comori boeme

Farmecul și realismul sunt combinate pentru a aduce în lumea de zi cu zi neobișnuitul. Acesta este obținut prin materiale seducătoare și senzuale, culori naturale și tipare. Este o lume a contrastelor în care pasiunea pentru decorație luxoasă și iubirea pentru simplitatea naturală se pot alătura. Este reamintită perioada ”flower power” prin elemente expresive florale și vegetale. Nuanțe delicate și tonuri pământii subliniază șarmul unei atmosfere pitorești și calme.

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #10
item #10
item #10