Stocuri disponibile
Stocuri disponibile
Discount 3% | ChristmasWorld
Plata in rate
Transport gratuit | ChristmasWorld
Transport gratuit
Retur Garantat | ChristmasWorld
Retur Garantat

Echilibru sobru

 

Tema reia direcțiile mai contemporane ale decorativului. Este o lume a materialelor pure și a culorilor estompate sau cu personalitate. Atât contrastul cât și armonia exprima profunzimea, liniștea și starea de bine ale zilelor de sărbătoare. Simplitatea nuanțării oferă la fel de multă bogăție în lumea modernă precum diversitatea colectivă a trecutului.

Armonie interioară

Acest brad este ca un tablou ce surprinde o imagine invernală, a unui peisaj de deal molcom, amplasat parcă în volumul luminos și minimalist al unei locuințe contemporane. Căldura degajată este marcată de o armonie cromatică în care tonurile de ciocolatiu se scurg peste aur mat, bej, cafeniu și roz șampanie. Licăririle negre subliniază albul bogat al bradului, iar lumina caldă se ivește din profunzimi.

Colectii 2018

 

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #22
item #22
item #22

Jocurile copilariei

 

O adunare a tot ceea ce are mai frumos și mai vesel sezonul sărbătorilor, într-o direcție copilărească, este caracteristica acestei teme. Culorile intense, luminoase, formele cât mai diverse și accentele puternice aduc prospețime și vioiciune unei lumi de basm. Sclipiri, străluciri, exagerări, forme și tipare extravagante ne fac să zâmbim la vederea acestor aranjamente ludice.

Colectia minunata

In aceasta versiune va propunem o decorare tipică a unui brad ce se îmbogățește de la an la an. Este cel în care adăugăm mereu podoabe noi alături de cele vechi, păstrând bineînțeles o armonie a ansamblului. Forme, volume, dimensiuni, alăturări cât mai diverse conferă bogăție aranjamentului. Albastrul este vedetă, iar albul omătului și transparențele sau sclipirile gheții sunt fundalul. Ivirea auriului și argintiului în formă lucioasă și irizațiile de curcubeu înmulțesc reflexiile luminoase. Bradul bogat și mare oferă tot atâtea oportunițăți de evidențiere pentru fiecare ornament special adăugat colecției.

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #17
item #17
item #17

Transferuri naturale

 

Este o întoarcere spre natură, spre simplitate, autentic și originar. Tema se vrea mai degrabă o explorare armonică a nuanțelor și o subliniere subtilă a tonurilor. Întrețeserea plăcută a elementelor este punctată de unele înfloriri spontane de culoare. Vorbim despre liniștea, calmul, nemișcarea și lentoarea unei ierni blânde. Este o lume descrisă de vegetal și mineral, apă și aer, lumină și umbră.


Sclipiri matinale

Vă propunem o combinație de elemente ce amintesc de un amurg de iarnă, inspirată de primele sclipiri de lumină și ultimele umbre ale nopții. Culorile închise subliniază afluxul de luminozitate regăsit în nuanțele calde de alb, transparențele sclipitoare și luciul înghețat. Folosim alb, gri antracit, gri cenușiu și argintiu. Adăugăm violet, liliachiu, albastru petrol, bleu, turcoaz și ajungem la transparețe cu sidef pentru o impresie de prospețime răcoroasă. Bradul suplu și aerisit lasă loc podoabelor și licăririi luminilor reci.
 

 

 

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #20
item #20
item #20

Splendoarea trecutului

 

Avem o temă ce se inspiră din bogăția istoriei. Materialele sunt prețioase, culorile clasice și aranjamentele studiate. Se dorește o evidențiere a luxului, eleganței, a lucrurilor rafinate și valoroase. Este probabil o alegere potrivită interioarelor clasice și o atmosferă sofisticată. Voia bună este nelimitată în momentele de sărbătoare și aceste combinații o însoțesc necondiționat.
 

Stil rafinat


Decorarea în mod clasic, ce folosește asocierea foarte potrivită dintre profunzimea albastrului și subtilitatea strălucirii mate a argintului, este oricând o alegere rafinată. Forme, decoruri și finisaje ce amintesc de lumea bijuteriei se împletesc plăcut într-o aranjare ca a unui safir într-o montură de argint patinat. Luminițele presărate în profunzime aduc sclipiri suplimentare acestei podoabe.
 

Vezi toate detaliile >

Versiuni:

item #18
item #18
item #18