Stocuri disponibile
Stocuri disponibile
Discount 3% | ChristmasWorld
Plata in rate
Transport gratuit | ChristmasWorld
Transport gratuit
Retur Garantat | ChristmasWorld
Retur Garantat

Livrare produse

 

 

La finalizarea unei comenzi veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii in sistemul Christmasworld.ro. In eventualitatea in care nu veti primi mesajul de confirmare va rugam sa ne adresati direct un e-mail la adresa order@christmasworld.ro . In cel mai scurt timp va vom contacta telefonic pentru remedierea situatiei.

In maxim 48 de ore lucratoare de la finalizarea comenzii ChristmasWorld.ro va trimite produsele comandate la orice adresa din Romania.

Toate comenzile primite pana la ora 12 se livreaza in 48 de ore lucratoare. Pentru comenzile primite dupa ora 12 este posibil sa fie procesate numai a doua zi, termenul de livrare se decaleaza corespunzator. Comenzile din zilele nelucratoare vor fi procesate in prima zi lucratoare. Astfel, comenzile din zilele de sambata si duminica sunt procesate si expediate lunea. In cazul sarbatorilor legale, 1-2 si 24 ianuarie, 6 si 8 aprilie, 1 si 27 mai, 1 iunie, 15 august, 30 noiembrie si 1 decembrie procesarea comenzilor se va face in prima zi lucratoare, daca nu vom stabili alt program in prealabil. Comenzile primite dupa Craciun se vor livra conform acestui program.

Ultima zi in care acceptam comenzi in acest an este 20 decembrie 2019 pana la ora 12. Aceste comenzi vor fi livrate in perioada 23 - 24 decembrie 2019, numai pentru livrari in resedintele de judet. 

Important!

Pentru comenzi cu o valoare cu TVA, fara taxa ramburs, mai mare de 300 lei, nu se aplica taxe de expediere.

Pentru comenzi cu o valoare cu TVA, fara taxa ramburs, mai mica de 300 lei se aplica o taxa de expediere a produselor de 20 lei, inclusiv TVA, pentru livrari executate prin curier rapid.

In cazul localitatilor aflate in afara zonei 0 a curierului se aplica o taxa de expediere suplimentara de 27 lei pentru zona 1, si de 59 lei pentru zona 2.

In cazul in care alegeti metoda de expediere a comenzilor cu preluare din centrele DPD (vezi aici lista centrelor DPD) costul de livrare este cel mai mic, adica 20 lei pentru comenzi sub 300 lei sau fara cost de livrare in cazul comenzilor de peste 300 lei. 

Livrarea produselor comandate se realizeaza in colete sigilate cu banda scotch personalizata “Moranduzzo” numai prin curier. Adresa de livrare va fi cea indicata in comanda. La expedierea comenzii va vom transmite un e-mail cu datele acesteia  si codul de urmarire a coletului pentru a verifica stadiul expedierii pe site-ul curierului, www.dpd.com/ro .

Raspunderea privind expedierea produselor in cea mai buna conditie este in sarcina noastra. Predarea-primirea coletelor se face in prezenta curierului si a persoanei imputernicite sa primeasca coletul, asa cum ati stabilit Dvs. prin comanda.

Daca in momentul predarii coletului observati ca acesta a fost deschis pe traseul livrarii pana la Dvs. va rugam sa nu primiti coletul, sa nu platiti contravaloarea expedierii si sa ne trimiteti un e-mail la adresa order@christmasworld.ro . In cel mai scurt timp va vom contacta telefonic pentru clarificarea situatiei si reconfirmarea comenzii.

Va rugam pastrati chitanta, ca dovada a platii, cel putin 30 zile. Factura fiscala si declaratia de conformitate a produselor o veti gasi in buzunarul aplicat pe colet, impreuna cu nota de transport.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne adresati intrebarile Dvs. la adresa e-mail: order@christmasworld.ro .

Ultima actualizare: 20:15:17 28-10-2019