Stocuri disponibile
Stocuri disponibile
Discount 3% | ChristmasWorld
Plata in rate
Transport gratuit | ChristmasWorld
Transport gratuit
Retur Garantat | ChristmasWorld
Retur Garantat

Cum platesc

 

Puteti alege intre plata in numerar la livrare, cu ordin de plata sau cu cardul online. Plata online cu cardul se va realiza in conditii de siguranta deplina, banii fiind retrasi din contul Dvs. numai dupa confirmarea livrarii de catre curier. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Incepand cu 01.11.2019 nu mai aplicam comisioane pentru oricare dintre metodele de plata. 

Plata cu ordin de plata in avans

Pentru aceasta modalitate de plata nu percepem niciun comision. Daca optati pentru plata in avans prin ordin de plata, in etapa de stabilire a detaliilor comenzii veti alege optiunea Plata in cont bancar. Plata se poate efectua in urmatoarele conturi bancare:

SC ARBLOOM SRL, Localitatea Gottlob, nr. 695, Timis

C.U.I. 38289624

Banca Transilvania: RO87BTRLRONCRT0395246901

Garanti Bank: RO87UGBI0000852003617RON

Astfel comanda se va finaliza, dar va fi procesata numai dupa incasarea contravalorii comenzii Dvs. Pentru o procesare mai rapida va rugam sa ne trimiteti ordinul de plata procesat de banca Dvs. la adresa e-mail: order@christmasworld.ro . Imediat ce vom primi mesajul Dvs. vom pregati livrarea si va vom confirma prin e-mail expedierea acesteia continand numarul de aviz de livrare si curierul pentru a putea verifica stadiul expedierii. 

In acest caz nu trebuie sa achitati nicio suma curierului.

Plata cu cardul

Cumparatorii care au optat pentru plata cu cardul beneficiaza de avantajul platii fara comision de transfer. In plus, aveti posibilitatea platii in rate (maxim 6) cu carduri emise de catre Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank si First Bank. 

La finalizarea unei comenzi cu optiunea de plata online cu cardul veti fi directionati catre site-ul procesatorului de plati autorizat www.euplatesc.ro .

Plata cu cardul este procesata prin EuroPayment Services s.r.l , firma autorizata de VISA si MASTERCARD, prin intermediul site-ului www.euplatesc.ro , un serviciu dezvoltat impreuna cu BCR. Despre siguranta tranzactiei va rugam sa cititi informatiile puse la dispozitie de procesatorul de plati pe site-ul www.euplatesc.ro . Contravaloarea platii Dvs. va fi blocata in contul Dvs. pana la confirmarea livrarii de catre curier. Numai atunci vom declasa procedura de colectare a fondurilor din contul Dvs.

ARBLOOM SRL si companiile afiliate nu au acces la informatiile Dvs. cu privire la card (nume, numar card, numar CVV) sau alte informatii utilizate in procesul de plata online. Cititi va rugam si pagina noastra cu privire la Politica de confidentialitate.

La finalizarea platii veti primi un e-mail de confirmare a platii de la procesator. In cazul platilor refuzate din diverse motive de banca Dvs. puteti  efectua o noua comanda si sa alegeti acelasi mod de plata sau plata ramburs.

In cazul unei livrari cu plata online cu cardul, acceptata, nu trebuie sa achitati nicio suma curierului.

Plata ramburs la livrare

Curierului ii veti achita numai valoarea totala inscrisa in comanda Dvs. si confirmata prin e-mail. La livrarea produselor curierul va emite o chitanta pe numele Dvs. si va incasa suma inscrisa in factura. Va rugam pastrati chitanta, ca dovada a platii, cel putin 30 zile.

Daca in momentul primirii coletului observati ca acesta a fost deschis pe parcursul livrarii pana la Dvs. va rugam sa nu primiti coletul, sa nu platiti contravaloarea expedierii si sa trimiteti un e-mail la adresa order@christmasworld.ro . In cel mai scurt timp va vom contacta telefonic pentru clarificarea situatiei si reconfirmarea comenzii.

Detalii despre livrare gasiti in pagina "Livrare produse".

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie: order@christmasworld.ro .

 

Ultima actualizare: 20:13:28 28-10-2019