Stocuri disponibile
Stocuri disponibile
Discount 3% | ChristmasWorld
Plata in rate
Transport gratuit | ChristmasWorld
Transport gratuit
Retur Garantat | ChristmasWorld
Retur Garantat

Cum cumpar

Avem incredere ca iti vom satisface asteptarile! Daca nu esti multumit de calitatea produselor livrate, beneficiezi de returul gratuit al produselor in termenul legal. Iti restituim toate cheltuielile de livrare, retur si transfer bancar. 

 

Utilizand meniul de categorii aflat in partea superioara a paginii puteti naviga prin categoriile de produse. Dupa ce ati ales printr-un click categoria de produse care va intereseaza, puteti vizualiza produsele cuprinse in acea categorie si puteti derula vizualizarea in paginile de articole.

Inainte de efectuarea unei comenzi verificati produsele aflate in cosul de cumparaturi.

Accesul la Cosul de cumparaturi se afla intotdeauna in partea de sus a paginii, in dreapta.

 

Alegerea produselor dorite

Navigand prin site, puteti alege produsele care va intereseaza si le puteti adauga in cosul de cumparaturi apasand pe butonul "Adauga in cos", care se afla în dreptul fiecarui produs din site.

Puteti adauga in cos cate produse doriti folosind acelasi procedeu.

Daca doriti mai multe exemplare dintr-un anumit produs, in casuta ce indica cantitatea , modificati cu numarul de exemplare dorit apoi apasati butonul "Adauga in cos". Pentru a modifica cantitatea dintr-un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, treceti la cantitate valoarea dorita si apoi apasati butonul "Actualizeaza Cantitati".

Pentru a scoate un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, treceti la cantitate valoarea 0 apoi apasati butonul "Actualizeaza Cantitati" sau apasati butonul Sterge DeleteSign. Puteti elimina toate produsele din cosul de cumparaturi apasand butonul Goleste cos dupa ce in prealabil ati selectat toate produsele.

Daca utilizati un cont de acces pe site si parasiti contul Dvs. iar apoi reveniti pe site, cosul de cumparaturi va avea produsele pe care le-ati ales deja. Daca ati ales produsele si doriti sa trimiteti comanda apasati butonul actualizati cantitatile si apasati “Finalizare comanda”.

Promotii si produse cadou

Nu uitati sa verificati promotiile la care va incadrati! Daca aveti un cod de voucher ca rugam sa-l introduceti si apasati butonul "Valideaza voucher". Daca doriti sa anulati utilizarea voucherului si sa-l pastrati pentru o noua comanda apasati butonul "Anuleaza voucher".

Finalizeaza comanda

Pentru a finaliza o comanda este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:

Pasul 1. Completarea datelor comenzii

1.1. Adresa de livrare – completati o adresa de livrare corecta. Adresa de livrare poate fi diferita de adresa de facturare.

1.2. Optional - Adresa de facturare – completati numele persoanei fizice sau juridice pentru intocmirea facturii, cat si informatiile legale necesare.

Puteti adauga oricate adrese de livrare sau de facturare aveti nevoie.

1.3 Alegeti metoda de expediere. Va oferim serviciul de livrare prin curier rapid.

1.4. Metoda de plata – alegeti una din metodele de plata dorite: ramburs la livrare, cu cardul online sau in avans cu ordin de plata.

1.5. Adaugati alte observatii daca este necesar: spre exemplu puteti sa ne comunicati intervalul orar in care sunteti la adresa stabilita pentru livrare, sau datele de identificare ale persoanei care va primi coletul daca Dvs. nu sunteti acasa. Tot aici va rugam specificati modelul sau culoarea unui produs in cazul acelor produse care au o singura imagine pentru mai multe modele. 

In acest punct comanda Dvs. este aproape finalizata. 

Va rugam sa verificati inca o data lista produselor comandate, discounturile primite, produsele cadou oferite, taxele de curierat si cele privind plata ramburs sau daca ati completat varianta de culoare a produselor cumparate, in cazul celor cu o singura fotografie pentru acelasi model.

 

Dupa ce ati verificat produsele comandate, cantitatile, valoarea comenzii, taxe de curierat si ramburs apasati butonul "Confirma comanda".

Odata finalizat acest pas veti primi un e-mail de confirmare a comenzii de la adresa: order@christmasworld.ro .

Plata online

Cumparatorii care au optat pentru plata cu cardul beneficiaza de avantajul unui discount de 3% din valoarea produselor comandate. Utilizatorul este directionat catre macheta de plati online a procesatorului Euro Payment Services SRL, mai precis: www.euplatesc.ro .

Informatii suplimentare cu privire la efectuarea platii veti gasi in pagina noastra "Cum platesc" .

 

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie: order@christmasworld.ro .

Ultima actualizare: 21:26:25 18-10-2018