Stocuri disponibile
Stocuri disponibile
Discount 3% | ChristmasWorld
Plata in rate
Transport gratuit | ChristmasWorld
Transport gratuit
Retur Garantat | ChristmasWorld
Retur Garantat

Garantia produselor

 

Produsele furnizate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia legala pentru ornamente si decoratiuni pentru Craciun.

In conformitate cu legea aplicabila cumparaturilor de pe acest site, 449/2003 republicata, dreptul consumatorului conferit de lege este respectat prin garantia acordata pentru  toate produsele noastre.

Termenii garantiei:

- vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor;

- garantia se acorda la sediul societatii; datele contact le gasiti aici;

- consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o;

- in cazul lipsei conformitatii consumatorul poate solicita repararea sau inlocuirea produsului, fara plata, inclusiv costurile de transport aferente;

- in cazul imposibilitatii repararii sau inlocuirii produsului neconform, consumatorul este indreptatit sa solicite si sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului.

Termenul de garantie acordat este de 30 de zile de la livrarea produsului. Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 3 ani.

Conditii de utilizare a produselor si acordare a garantiei:

- produsele au fost utilizate pentru scopul declarat de vanzator

- garantia se acorda numai in conditiile urmarii intocmai a instructiunilor de montaj si utilizare, atunci cand este cazul (ex. brazi artificiali, instalatii electrice pentru Craciun , altele)

- utilizarea produselor in spatii exterioare in cazul celor pentru care nu s-a specificat expres aceasta posibilitate conduce la pierderea garantiei.

Modalitati de asigurare a garantiei: reparare sau inlocuire in termen de maxim 15 zile.

La cererea clientilor oferim garantia in forma scrisa.

 

 

Ultima actualizare: 19:51:26 23-10-2017