Categorii

Garantia produselor

 

Produsele furnizate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia legala pentru ornamente si decoratiuni pentru Craciun.

In conformitate cu legea aplicabila cumparaturilor de pe acest site, 449/2003 republicata, dreptul consumatorului conferit de lege este respectat prin garantia acordata pentru  toate produsele noastre.

Termenii garantiei:

- vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor;

- garantia se acorda la sediul societatii; datele contact le gasiti aici;

- consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o;

- in cazul lipsei conformitatii consumatorul poate solicita repararea sau inlocuirea produsului, fara plata, inclusiv costurile de transport aferente;

- in cazul imposibilitatii repararii sau inlocuirii produsului neconform, consumatorul este indreptatit sa solicite si sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului.

Termenul de garantie acordat este de 30 de zile de la livrarea produsului. Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 3 ani.

Conditii de utilizare a produselor si acordare a garantiei:

- produsele au fost utilizate pentru scopul declarat de vanzator

- garantia se acorda numai in conditiile urmarii intocmai a instructiunilor de montaj si utilizare, atunci cand este cazul (ex. brazi artificiali, instalatii electrice pentru Craciun , altele)

- utilizarea produselor in spatii exterioare in cazul celor pentru care nu s-a specificat expres aceasta posibilitate conduce la pierderea garantiei.

Modalitati de asigurare a garantiei: reparare sau inlocuire in termen de maxim 15 zile.

La cererea clientilor oferim garantia in forma scrisa.

 

 

Ultima actualizare: 19:51:26 23-10-2017