Stocuri disponibile
Stocuri disponibile
Discount 3% | ChristmasWorld
Plata in rate
Transport gratuit | ChristmasWorld
Transport gratuit
Retur Garantat | ChristmasWorld
Retur Garantat
BRAD DE CRACIUN artificial FAGARAS CM210 ALB

BRAD DE CRACIUN artificial FAGARAS CM210 ALB


Pret:
259,80 Lei

Pretul include TVA. Comenzile se livreaza in maxim 48 de ore lucratoare. Detalii aici.

Cod produs:
208120205


Inaltime:
2.1 metri

Model:
Fagaras

Culoare:
Alb

Marca:
Arbloom


Status:
In curs de epuizare In curs de epuizare

Descriere


Bradul artificial de Craciun Fagaras este realizat din folie PVC alba, destinat pentru decorarea casei, biroului sau decorarea spatiilor comerciale si publice. Folia PVC utilizata la realizarea brazilor este greu inflamabila. Proprietatea "memory" data de folia gofrata permite brazilor de Craciun sa poata fi utilizati in perfecta stare mai multi ani. In cazul utilizarii la exterior in spatii deschise trebuie ferit de vant puternic si suportul trebuie ancorat.   

Dimensiuni: Inaltime: 210 cm; Diametru baza deschis: 114 cm; Planuri - 17; Ramuri - 34; Ramurele - 498.

Coletul contine suportul si conuri pentru protectia varfurilor ramurilor mari, dar si cu rol estetic.

 

Cum sa-ti decorezi bradul
Pentru a obtine un efect cat mai bogat al bradului artificial si pentru a permite o decorare cat mai frumoasa va sugeram sa deschideti ramurelele radial pe fiecare creanga, cu varfurile aplecate putin spre varful crengii. Dupa aceasta operatiune repetata pentru fiecare creanga, veti observa ca fiecare crenguta are rolul de a acoperi spatiile goale.

Va recomandam sa asezati bradul cat mai aproape de locul pe care-l va ocupa in incapere. Adaugati instalatiile numai dupa ce le-ati verificat in prealabil ca functioneaza si numai daca nu prezinta semne de deteriorare a firului conductor sau al stecherului. Va recomandam sa utilizati numai instalatii cu transformator. 

Adaugati globurile si restul decoratiunilor, spre varf cele de diametru mic, coborand apoi cu cele de diametru mai mare. La final adaugati beteala si ghirlandele, alternand beteala ingusta si lata.

Brazii fabricati de noi se livreaza in cutii cu spatiu generos pentru depozitarea produsului dupa utilizare. Pentru o pastrare cat mai buna va sugeram sa strangeti cu grija ramurelele bradului de la tulpina spre varf si apoi ramurile sale apropiati de tulpina.

Comentarii recente:

Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator ChristmasWorld | Brazi si ornamente de Craciun

Autentificare
Ai uitat parola?
Brazi